AcasăSTIRIHUNEDOARASalonul de artă fotografică hunedoreană, ”ÎnSEMNE fotografice”, ajunge la ediția a treia

Salonul de artă fotografică hunedoreană, ”ÎnSEMNE fotografice”, ajunge la ediția a treia

Cel mai important eveniment expozițional fotografic din județul Hunedoara ajunge la a treia ediție. Deschiderea Salonului de artă fotografică hunedoreană va avea loc la Sala „Jean Monnet” a Colegiului Național „Decebal” din Deva, pe data de 29 septembrie 2016, începînd cu ora 17:30.

Colegiul Național „Decebal” și Atelierul de fotografie invită pe toți iubitorii artei fotografice să ia parte la cel mai important eveniment expozițional din județul Hunedoara: „ÎnSEMNE fotografice 3”. Curatorii salonului de artă fotografică hunedoreană sunt Grigore Roibu și Andrei Rosetti.

”Am demarat acest proiect acum 4 ani, când expoziția „Sentimente ilustrate” a adunat pe simeză 35 de lucrări aparținând fotografilor hunedoreni. Expoziția din 2013, plecată de la propunerea domnului director a Colegiului ”Decebal”, Florin Ilieş de a organiza la începutul anului școlar un eveniment-surpriză, prin numărul mare al celor care au răspuns invitației noastre, a demonstrat că evenimentul a depășit interesul local. Începând cu anul 2014 am numit acest eveniment, „ÎnSEMNE fotografice”, el devenind unul emblematic pentru prezentarea fotografiei artistice.” au declarat organizatorii.

Expozițiile din 2014 și 2015 au avut un succes răsunător. Anul trecut pe simeză au fost expuse și proiectate 73 de lucrări, ale tot atâtora artiști fotografi, iar în acest an au confirmat participarea 66 de artiști fotografi. Vor fi prezentate lucrări ale unor artiști consacrați, studenți, ziariști și pasionați ai fotografiei, evenimentul înlesnind schimbul de experienţă artistică.

Expoziția „ÎnSEMNE fotografice” rămâne, prin numărul participanţilor, un eveniment reprezentativ în agenda culturală a judeţului Hunedoara, dorind a fi o „radiografie” a locului şi importanţei pe care o ocupă fotografia în arta hunedoreană.

Amănunte despre eveniment și participanți la:

https://artavizuala21.wordpress.com/2016/09/18/salonul-de-arta-fotografica-hunedoreana-insemne-fotografice-3-2/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc